Kunstmatige intelligentie platform MonkeyLearn opent in Beta

Vandaag was de dag gekozen voor de lancering van de MonkeyLearn platform in beta, dat is een nieuw instrument van kunstmatige intelligentie op basis van de Cloud-gerichte tekst mijnbouw, zodat ontwikkel ontwikkelaars kunnen gebruik maken van de API van het platform om informatie te verstrekken voor analyse, wat resulteert in een Data structuur die kan worden gecategoriseerd om ze te geven verschillende toepassingen. Volgens Demorgen, verwachten wij dit nieuwe platform dat door mijnbouw tekst wordt gemaakt die voor WordPress websites en blogs maakte. Om beter te begrijpen de werking van MonkeyLearn, zal het gebruikers toestaan om te selecteren of een module, die u verschillende soorten inhoud, zij het websites, documenten, de inhoud van e-mailberichten, enz. ., uploaden naar het platform of rechtstreeks vastleggen van de bronteksten via een API. Vervolgens zal het algoritme uittreksel belangrijkste kenmerken en inhoud aan elke categorie binnen de module zelf associëren. Dan kan de gecategoriseerde inhoud voor verschillend gebruik binnen om het even welke website of toepassing via een API worden gebruikt. Op dit punt, kan het gebruik waaraan het categorische gegevens kan geven van webprofielen verschillend zijn om advertenties aan specifieke gebruikers of berichten aan de categorisering van inhoud door de belangen van de gebruiker, de flipboard stijl te richten. Zoals wij zeggen, heeft het platform net zijn deuren in bèta geopend, daar een aantal het tariefplannen, die zich van de vrije optie uitstrekken, toestaand tot 1.000 klappen per maand, aan de ondernemings versie, voor $500 per maand, kunnen de ontwikkel bedrijven tot miljoen klappen per maand maken , met de extra 1.000 bezoeken/maand voor een dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *