Binnendringen, de Augmented Reality Game Google voegt nieuwe feature missies

Zoals sommigen van u misschien weet je, ingress is het spel van Google voor mobiele apparaten die de echte ruimtes maakt in virtuele ruimten voor de ontwikkeling ervan, die is geïnstalleerd door meer dan 7.000.000 "agenten" over de hele wereld op uw Android-apparaten en IOS in het afgelopen jaar , hebben toegestaan meer dan 30000 van hen die deelnemen aan verschillende evenementen in de ontwikkelde wereld. Naar verluidt van het eigen Google + profiel van het spel, zal nu een nieuwe eigenschap hebben die zij geloven de grootste en belangrijkste verandering sinds zijn lancering zal zijn. Deze functie heet Misiones en is in eerste instantie ingezet onder de gebruikers van Android-apparaten, met het idee om IOS-gebruikers te bereiken een "zeer nabije" toekomst. De "agenten" die betrokken zijn bij missies binnendringen moeten een aantal plaatsen te bezoeken, complete game acties door hacken of vangen van Portales, en zelfs aanwijzingen gebruiken om puzzels op te lossen die hen in staat stellen om door te gaan naar het volgende niveau. De mededeling verklaarde verder dat zij gegevens van geleide opdrachten binnendringen hebben samengevoegd, openend de kans direct aan gebruikers om door de plaatsen te onderzoeken die door meer dan 200 publicerende partners worden aangeboden excursies op de geschiedenis, kunst, architectuur, openlucht activiteiten, winkels, restaurants en nog veel meer. Een laatste punt om de mogelijkheid dat een kleine groep van ervaren om hun eigen missies te creëren en te delen met andere spelers van het platform agenten, hoewel deze mogelijkheid zal groeien in de komende weken en maanden aan die agenten die zijn geslaagd voor het vijfde niveau. De nieuwe tab missies is beschikbaar onder het Operations menu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *