Als u een regelmatige gebruiker van Twitter

Als u een regelmatige gebruiker van Twitter, ik ben er zeker van meer dan een gelegenheid die u kan hebben ingesteld op de badges blauw dat populaire sociale netwerk microblogging staan in het profiel van publieke figuren, bedrijven, media, enz., doelstelling van het aantonen van de authenticiteit van de account, voorkomen dat iemand een beroemdheid imiteren. Tot nu toe, Dick Costolo, de CEO van het bedrijf (die de positie heeft sinds oktober 2010 en een account op het sociale netwerk sinds mei van 2007) niet over een geverifieerde rekening. Ongetwijfeld, deze situatie was enigszins nieuwsgierig, gezien het feit dat het de CEO van Twitter. Costolo werd herhaaldelijk gevraagd door deze, dus ik werd gedwongen om de situatie te verduidelijken door middel van een Tweet gepubliceerd in 2012, die verklaarde: aan al diegenen die herhaaldelijk vragen waarom ik niet gecontroleerd of ik ben de CEO: Ik controleerde in mijn hoofd, en mam zei dat is alles dat telt. Costolo lijkt te zijn veranderd zijn geest sinds kort (zonder enige vermelding door hem) heeft deze blauwe badge opgenomen in uw profiel in het sociale netwerk, te verifiëren dat het de CEO echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *