Facebook voor Windows Phone bijgewerkt met nieuwe design en functies

Microsoft heeft een nieuwe update aan zijn toepassing Facebook voor de telefoon van Vensters vrijgegeven. Net als in eerdere updates, streven naar een gebruikerservaring meer intuïtieve steeds meer aandacht voor detail te bieden, rekening houdend met de feedback van gebruikers. Deze keer zullen we zien een nieuw ontwerp en een aantal functies die de interactie met de toepassing te vergemakkelijken, zoals de mogelijkheid om Video's die met het apparaat rechtstreeks uit de applicatie, integratie met Facebook Messenger, onder anderen te uploaden. Facebook voor Windows Phone Andere hoogtepunten zijn ondersteuning voor meer talen, betere prestaties, en voor degenen met Windows Phone 8,1 ziet de integratie met de People hub. Al deze functies zijn al aangekondigd een paar maanden terug in beta, maar nu zijn ze beschikbaar voor iedereen. Voor zij die de toepassing hebben geïnstalleerd, blijft het slechts om op de update te wachten en voor zij die het willen proberen u het van de opslag van Vensters downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *