Google Chrome releases nieuwe versie voor 64-bit

In Google blog Chrome hebben de 64-bit veel verwacht, de Windows-versie is nu beschikbaar, zowel in kanaal ontwikkeling als kanarie. Deze nieuwe versie vervangt de bestaande, zonder verlies van gegevens (favorieten, accounts, etc..) Als respecteert de instellingen die we hebben in onze Chrome. Het artikel besprak de sterke punten van Chrome 64bit: snelheid, veiligheid en stabiliteit. De snelheid quesito Vergeet niet om de 64-bits versie gebruik maakt van de nieuwe processors, met behulp van een meer moderne set van instructies, het verbeteren van de prestaties (met name in graphics en digitale media) tot 25%. Deze versie van Chrome maakt ook gebruik van geavanceerde beveiligingssystemen van Windows 8, wat aangeeft dat de "extra" bits helpen verdedigen tegen invasie technieken waaraan andere versies kwetsbaar zijn. Ten slotte commentaar dat sterk verbetert de stabiliteit, met name in het proces van rendering web content, waar het foutenpercentage (ongevallen, zoals ze worden genoemd in het artikel) is gereduceerd tot de helft dat met het gebruik van de 32 bits. Toch is het belangrijk om te onthouden dat het een ontwikkeling versie, dus we raden het gebruik ervan, met name de Gemeenschap van programmeurs die willen feedback van wat er gaande was te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *