HootSuite koopt Zeetl om de stem te integreren in hun platform

Terwijl de aankondiging van de binnenkomst van 60.000.000 dollar van de investeringen van bedrijven als accel partners, Insight venture partners, Omers ventures en Silicon Valley Bank, uit HootSuite bespreken we de overname van sociale telefonie van het bedrijf, Zeetl, een beweging dat is bedoeld om spraaktechnologie te integreren in haar Social Networking platform. De informatie, ook commentaar op het bedrijf blog, specificeert dat waren al 250.000.000 die het bedrijf binnengekomen sinds haar oprichting. In dit geval van plan om het kapitaal te gebruiken om nog sneller wereldwijd te beklimmen en nieuwe producten te creëren. Bij de aankoop van Zeetl: bedoeld om een nieuwe stem oplossing om beter te verbeteren Customer service teams over de hele wereld, dus helpen bij het beheer van sociale klanten netwerken (Vergeet niet dat onlangs gekocht Brightkit, Management sociale campagnes, zoals gezocht door een aantal soort integratie tussen de twee oplossingen). Al meer dan 10.000.000 gebruikers in 175 landen, met klanten als NHL, Sony Music Entertainment, Adidas, eBay, Orange, enz. en wil verder gaan dat pad nu wedden systeem voor het verstrekken van klantenservice op basis van VoIP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *