Nieuwe flipboard app voor Windows Phone

In oktober vorig jaar, op de Nokia World 2013 gehouden in Abu Dhabi, het bedrijf mobiele nu een deel van Microsoft aangekondigd dat flipboard "binnenkort" beschikbaar zijn voor Windows Phone. Nou, dat "binnenkort" is veranderd in "bijna een jaar" voor zover slechts enkele gebruikers hebben toegang tot de Download en het gebruik van flipboard op hun telefoons met Windows Phone 8,1. Voor meer droevig nog, is het niet de definitieve versie, wordt het vermeld in zijn officieel Twitter profiel dat mislukkingen in de opslag van Vensters kon veroorzaken is niet beschikbaar voor alle telefoons evenals het beperken van werkend systeem schijnt om minstens 1 GB van RAM te vereisen , en heeft geen effect "Flip" karakteristieke overgangen tussen de inhoud die heeft hem zo populair in de werelden van Android en IOS, omdat ze zijn eenvoudige dia's die de navigatie te begeleiden nu. Verdeeld meningen zijn onder degenen die in staat zijn geweest om te downloaden en te testen-die de link kan proberen aan het eind van artikel-want hoewel de bovenstaande beperkingen niet geldig de lange wachten op het eerste gezicht, gecategoriseerd inhoud, presentatie professionele item selecties, de bronnen van uitstekende kwaliteit die worden gewillig aan aanraking en de capaciteit om verhalen van geselecteerde manueel voor verdere sociale het delen inhoud te creëren blijven nog aan zijn krediet. Ze hebben ook commentaar op Twitter dat er een officiële aankondiging in de "nabije toekomst"-hopelijk dichterbij dan dat "binnenkort" al comentamos-. Hoe dan ook, het is niet een goede eerste blik, maar ten minste zijn uiterlijk is opgemerkt, aftrekken het houden hoop van het verkrijgen van zo mooi als de andere systemen ervaring, zonder verder te gaan, dat bereikt in de app flipboard voor Windows 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *