Skype voor IOS 8 maakt gebruik van meldingen interactief in de nieuwe versie

Profiterend van de nieuwe mogelijkheden die IOS biedt in zijn nieuwste versie, Skype heeft niet willen missen de afspraak met hun gebruikers bij het aanbieden van nieuwe functies om uw gebruikerservaring te verbeteren waardoor het zo in de huidige dag, hebben beschikbaar gesteld versie 5,5 van zijn mobiele app door de app opslag. Deze versie haalt voordeel uit nieuwe uitbreidingen beschikbaar in Ios 8 voor aanbiedings interactieve berichten, zodat de gebruikers en inkomende vraag direct van het slotscherm en het Berichtcentrum van de berichten kunnen beantwoorden. Skype zegt de gebruikers tot de nieuwe opties zowel van het slotscherm zullen toegang hebben, glijdend uw vinger aan de linkerzijde in de bericht vanaf het Berichtcentrum, dat onderaan de ontvangen bericht glijdt. Nu alles wat overblijft is dat gebruikers kiezen voor de optie die het beste voor hen te voltooien. Hoe kan het ook anders, omdat Skype zijn erg blij om deze functie te bieden, hoewel het zal niet blijven, en dat toekomstige releases zal blijven profiteren van de nieuwe functies die zijn opgenomen in Ios 8, die zal u toelaten om nieuwe functies te brengen en staan open voor de deelname van gebruikers aan ideeën die ook willen zien weerspiegeld in toekomstige releases bijdragen. De nieuwe versie van Skype, 5,5, en kan gratis worden gedownload van de App Store voor IOS-apparaten vanaf versie 7,0 verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *