Twitter werkt aan een instrument dat zou leiden tot enquêtes binnen het sociale netwerk

Tenminste, dit is wat volgt de tweets van het bewijs dat sommige gebruikers hebben gepost op de populaire sociale netwerk microblogging, waaruit blijkt dat Twitter zou het testen van een instrument dat gebruikers zou toestaan om enquêtes te maken zonder het gebruik van applicaties derde of laat de Website. Volgens deze tweets, vergelijkbaar met degene die we zien in de screenshot illustreren dit artikel, de mogelijkheid om een of andere optie te markeren om de enquête te voltooien zou worden gegeven, zodat de gebruiker de mening van zijn volgelingen weten. Voor nu, deze enquêtes doorgestuurd website BirdOps een testpagina voor Twitter developers. Deze tool is openbaar gemaakt, zou het bedrijf geven haar gebruikers een nieuwe manier om feedback te ontvangen veel sneller en gemakkelijk, dus geen derde partij tools nodig zou zijn om enquêtes uit te voeren via het sociale netwerk. Zeker een keuze echt nuttig voor bedrijven en publieke figuren, dankzij de populariteit van sociale netwerken kunnen leren snel en zonder kosten voor de adviezen van de burgers. Dit betekent echter niet dat andere gebruikers op dit moment de mogelijkheid krijgen om enquêtes te maken. Op Twitter is gemeenschappelijk om nieuwe hulpmiddelen te proberen om de resultaten te zien zij aanbieden, kunnen niet alle gebruikers bereiken, of binnenkort worden verwijderd. Bijvoorbeeld, herinneren dat onlangs, na het toevoegen van de mogelijkheid om tweets insluiten in andere tweets, deze functie verwijderd zonder enige officiële verklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *