Adobe koopt volière online foto-editor

Grote beweging in de wereld van het publiceren van beelden op het internet en in mobiel: Adobe heeft gekocht volière (Aviary.com). We hebben het over sinds haar oprichting volière, met editors van beelden en geluid Aviary.com, lang voordat ze hun dienst aangeboden aan andere tools die het geïntegreerd als een nieuwe functie. Volière intelligent is gegroeid in de afgelopen jaren, en de editor wordt gebruikt in tientallen grote web-en mobiele toepassingen wereldwijd. Zeker, wanneer u een app te openen op mobiele, met betrekking tot de wereld van de fotografie, heeft een editing systeem en filters (op instagram), het bericht "Powered by volière" verschijnt ergens (werken met Flickr met mailchimpansee met mobiele versies van Twitter…). We rapporteren over de blog volière onbepaalde prijzen, zonder aan te geven hoeveel we het over hebben, maar maakt het duidelijk dat ze zullen blijven werken aan nieuwe toepassingen te bouwen en een meer flexibele en krachtige SDK te creëren.

We zullen de SDK van volière blijven ondersteunen en verbeteren als onderdeel van het bredere Creative SDK-aanbod van Adobe. Hoewel het geen onderbreking van de ontwikkelaar gemeenschap van volière, of hun apps gebruikers, zijn we van plan om extra componenten en diensten toe te voegen voor ontwikkel-software op te nemen-zoals de mogelijkheid om creaties op te slaan in Creative Cloud in Adobe-bestandsindelingen, Access Photoshop technologie, en sluit creativiteit tussen apparaten met behulp van de Creative SDK.

Het hele team zal beginnen met werken nu volière in Adobe, dus talent is niet verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *